Marieke Broens begon in 2000 bij SPGPrints als Area Coördinator textiele sjablonen. In 2007 maakte ze de overstap naar de Customer Service Spare Parts & Service.

“Ik was op zoek naar wat meer verbreding en de werkzaamheden op de afdeling Customer Service Spare Parts & Service zijn wat complexer dan die van textiele sjablonen. Je zorgt er in deze functie onder andere voor dat onderdelen voor machines worden geleverd en dat monteurs naar klanten toe gaan. Je ondersteunt de monteurs ook vanuit Nederland. Je bent het aanspreekpunt, zowel voor de monteurs en de klanten als de interne organisatie. Er zijn vaak verschillende afdelingen betrokken bij een klant en dan is het prettig om één aanspreekpunt te hebben.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Deze functie kwam vrij en ook het werkgebied Zuid-Amerika sprak mij aan. Het was mijn kortste sollicitatie ooit. Ik ben in deze nieuwe functie nog elke dag aan het groeien. Ik leer een boel nieuwe dingen, vooral technisch. Daar kan ik de komende jaren nog volop mee vooruit. Ik werk parttime en daarbij moet je goed kijken wat je wilt én kunt in drie en een halve dag. De mogelijkheden zijn er binnen SPGPrints om meer ervaring op te doen, opleidingen te volgen en door te groeien.

SPGPrints zie ik dan ook als een solide bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Er zijn veel collega’s die hier tien, vijftien of vijfentwintig jaar werken. Mensen werken er dus graag en ze zijn trots op hun bedrijf. Het bedrijf staat dan ook goed bekend in de markt. Ook het internationale karakter ervan spreekt mij aan. Ik woon op twintig minuten afstand van ons kantoor in Boxmeer en ik heb collega’s over de hele wereld. Dat maakt het werken hier heel interessant.”

Terug naar Careers Bekijk alle vacatures

Interesse?

You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×