Teamleider Laboratory

Plant Consumables (SPGPrints) - Boxmeer

Omschrijving

In de functie van Teamleider Laboratory coördineer je de laboratoriumwerkzaamheden die benodigd zijn voor de productieprocessen van Sjablonen, Inkten en Lakken.

Je geeft leiding aan het laboratorium en je stuurt hierbij een team van Chemisch Analisten en Allround Chemisch Analisten aan. Je stelt, in overleg met de Quality Manager (je leidinggevende) het afdelingsbeleid vast en je ontwikkelt, implementeert en optimaliseert de procedures en processen. Je maakt de afdelingsplannen en afdelingsdoelstellingen en voert deze uit.

Je coacht je medewerkers en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de medewerkers en processen. Je bent verantwoordelijk voor het periodiek beoordelen van de medewerkers. Je plant en bewaakt de personele capaciteit om de beoogde output te realiseren. Je signaleert verbetermogelijkheden in werkprocessen en werkprocedures en je implementeert verbeteringen binnen je team.

Je werkt voor ongeveer 20 uur per week mee in het laboratorium.

Veiligheid heb je hoog in het vaandel.

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur HLO. Je hebt kennis van laboratoriumtechnieken en een aantal jaren ervaring als leidinggevende of als meewerkend leidinggevende in een laboratorium of soortgelijke afdeling. Je hebt goede contactuele en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de nederlandse en engelse taal in woord en geschrift.

Je bent resultaatgericht en je kunt prima plannen en organiseren. Je hebt overtuigingskracht en je bent besluitvaardig. Je toont initiatief en je bent uiteraard kwaliteitsgericht.

Aanbod

SPGPrints biedt een uitdagende positie binnen een groeiende, financieel zeer solide, internationale organisatie met een leidende positie in de markt. Binnen onze organisatie zijn er uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en je (toekomstige) carrière. Daarnaast biedt SPGPrints uitstekende arbeidsvoorwaarden, onder andere een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, winstuitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

Apply for this job
You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×