Senior Operator

Operations - Boxmeer

Omschrijving

Als Senior Operator ben je werkzaam in de inktproductie van SPGPrints. Jouw hoofdactiviteiten bestaan uit het aanmaken van inkten en halffabrikaten, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het afvullen/ assembleren van de eindverpakkingen. Eenvoudige productiestoringen los je zelf op.

Vanuit de inktproductie heb jij dagelijks contact met andere bedrijfsonderdelen van SPGPrints, zoals R&D, Process Engineering en het bedrijfslaboratorium.

De term ‘senior’ zegt het al: taakvolwassen. Je bent de back-up van de ploegleider bij zijn afwezigheid en signaleert onvolkomenheden en afwijkingen. De ploegleider informeren over de dagelijkse gang van zaken behoort ook tot jouw takenpakket.

Een leuke neventaak is het begeleiden van nieuwe operators in het team.

Profiel

Wat verwachten wij van jou? Initiatief en samenwerken. Als persoon sta je stevig in je schoenen en communiceer je makkelijk. Het is immers belangrijk dat je een duidelijke boodschap kunt overbrengen.

Veiligheid staat met stip op nummer één binnen SPGPrints en staat ook bovenaan jouw lijstje.

Om als Senior Operator een vliegende start te maken beschik jij over een MBO/Vapro A of B opleiding en heb jij al de nodige ervaring opgedaan binnen een productie omgeving. Je werkt in een 2-ploegendienst.

Let op, er wordt met nikkel gewerkt. Indien je een nikkelallergie hebt kun je niet bij SPGPrints aan de slag.

Aanbod

SPGPrints is een financieel zeer solide, internationale organisatie. Jouw persoonlijke ontwikkeling is tweeledig: enerzijds kun jij je inhoudelijk verder ontwikkelen tot een volwaardig Operator. Anderzijds krijg je de kans om in de ‘senior’ rol te groeien.

Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, ploegentoeslag, winstuitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

 

Apply for this job
You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×