Junior HR Officer

- Boxmeer

Omschrijving

Als Junior HR Officer maak je deel uit van ons HR team: Corine, Mirian, Sanne, Petra en Coen heten je welkom! Wij hebben voor jou een korte termijn plan uitgestippeld en een lange termijn plan in gedachten. Als jij graag wil starten met een goede administratieve basis binnen het HR vak en daarnaast nieuwsgierig bent naar wat het HR vakgebied jou nog meer te bieden heeft, dan ben je bij SPGPrints aan het goede adres.

Een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket bestaat uit administratieve werkzaamheden. Je gaat aan de slag met het verzorgen van mutaties rondom in-, door- en uitstroom van medewerkers, inleenkrachten en stagiaires. Ook ondersteun je de HR Officer(s) in hun werkzaamheden en ben jij het aanspreekpunt voor verschillende HR thema’s, waaronder de introductie van nieuwe medewerkers en stagiaires.

Jij bent niet bang om de organisatie in te stappen en zichtbaar te zijn op de werkvloer. Hierdoor leer je je collega’s, HR vraagstukken en problematieken het snelste kennen. Je neemt initiatief en neemt niets voor vanzelfsprekend aan. Met jouw frisse blik zie je kansen om processen te verbeteren.

Nadat je een solide (administratieve) basis in het HR vakgebied hebt opgedaan, krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en je te laten zien als HR professional binnen SPGPrints. Deze ontwikkeling zetten we o.a. in via deelname aan of het starten van HR gerelateerde (deel)projecten. Wij zien voldoende doorgroeimogelijkheden.

Profiel

Wat verwachten wij van je? Accuraat werken, nieuwsgierigheid, zelfstandigheid en daadkracht. Als HR Professional heb je nog voldoende te leren, als persoon sta je al stevig in je schoenen. 

Verbeteren, veranderen en kennis van zaken zijn termen die dan ook zeker in jouw woordenboek voorkomen. Wij verwachten dat jij je HBO opleiding HRM hebt afgerond en al de nodige administratieve ervaring hebt opgedaan tijdens je stages.

Je werkt 32 uur op locatie in Boxmeer. En niet te vergeten, het spreken en schrijven van de Engelse taal is een must.

Aanbod

SPGPrints is een financieel zeer solide, internationale organisatie. Jij krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een professional die alle HR thema’s al een keer voorbij heeft zien komen.

Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, winstuitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

Apply for this job
You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×