ICT Support Medewerker

IT (SPGPrints) - Boxmeer

Omschrijving

Als ICT Support Medewerker maak je deel uit van ons team Infrastructure & Operations. De term ‘support medewerker’ zegt het al, jij faciliteert en ondersteunt onze medewerkers op ICT gebied. Als jij graag je carrière start met uitvragen en oplossen van ICT vraagstukken, dan ben je bij SPGPrints aan het juiste adres!

Een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket bestaat uit het faciliteren en ondersteunen van onze medewerkers op ons hoofdkantoor in Boxmeer bij het dagelijks gebruik van de ICT services. De tickets die binnenkomen zijn heel gevarieerd. Het ene moment sta je bij één van onze medewerkers aan het bureau om uitleg te geven en het andere moment ga je aan de slag met werkplekbeheer.

Jij bent niet bang om als eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers de juiste vragen te stellen en goed te luisteren. Is het vraagstuk té technisch inhoudelijk en moeten je ICT collega’s ermee aan de slag? Geen probleem, samenwerken staat centraal binnen SPGPrints. Tevens ondersteun je onze ICT collega’s in het buitenland.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Beantwoorden van ICT gerelateerde vragen van onze medewerkers;
  • Verzorgen van installaties van ICT services: hard- en software, data- en telecommunicatie;
  • Verzorgen van de registratie van alle ICT services op basis van in- en uitdiensttredingsprocedures;
  • Analyseren van problemen en het oplossen van (ver)storingen door gericht vragen te stellen op het gebied van PC’s, printers, (mobiele) telefonie en aanverwante apparatuur.

 

Profiel

Wat verwachten wij van jou? Nieuwsgierigheid, zelfstandigheid en daadkracht. Als ICT professional heb je nog voldoende te leren, als persoon sta je al stevig in je schoenen.

Prioriteiten stellen, klantgericht en probleemoplossend zijn termen die dan ook zeker in jouw woordenboek voorkomen. Wij verwachten dat je je MBO (niveau 4) of HBO ICT opleiding hebt afgerond en al enkele ervaring hebt opgedaan tijdens je stages.

Je werkt 40 uur op locatie in Boxmeer. En niet te vergeten, het spreken en schrijven van de Engelse taal is een must.

Aanbod

Jij krijgt de mogelijkheid om je als young professional te ontwikkelen tot een volwaardig ICT teamlid.

SPGPrints is een financieel zeer solide, internationale organisatie met een leidende positie in de markt.

Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, winstuitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

Apply for this job
You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×