Directiesecretaresse

SPGPrints B.V. - Boxmeer

Omschrijving

Het bankbiljet in je hand, de jurk of blouse die je draagt, het etiket op het flesje water waaruit je drinkt, het behang op de muur: grote kans dat ze bedrukt zijn met de druk- en printsystemen van SPGPrints. Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde druk- en printsystemen en gebruiksgoederen (consumables) voor de textiele, industriële en grafische markt.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boxmeer. Daarnaast hebben wij vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika. In Boxmeer zijn ca. 400 medewerkers werkzaam, wereldwijd telt onze organisatie ca. 1.300 medewerkers. 99% van onze omzet wordt buiten Nederland gerealiseerd.

Onze kernactiviteiten zijn:

  • Rotatiezeefdruksystemen voor de textiele, industriële grafische industrie;
  • Digitale printsystemen voor de textiele en grafische industrie;
  • Gebruiksgoederen (consumables) voor de textiele, industriële en grafische industrie, waaronder rotatiezeefdruk sjablonen, lakken en (digitale) inkten;
  • Levering van services en spare parts.

Profiel

Functie-inhoud
Als Directiesecretaresse ondersteun je onze directieleden in de breedste zin van het woord. Assisteren, notuleren en ontzorgen; jij staat klaar voor de groepsdirectie van SPGPrints. Primair ondersteun je de CFO, de Director Sales & Marketing en de Legal Counsel.

Je bent van grote waarde voor SPGPrints wanneer je snel en slim schakelt, je zaken goed structureert en je mee weet te bewegen met de directieleden.

Als eerste aanspreekpunt voor zowel de CFO, Director Marketing & Sales en de Legal Counsel ben jij verantwoordelijk voor een diversiteit aan werkzaamheden:

  • Mailbox en agendabeheer;
  • Boeken van (internationale) zakenreizen;
  • Organiseren, voorbereiden, notuleren van vergaderingen en follow-up geven aan actiepunten;
  • Bedrijfseconomische en juridische documenten, rapporten en presentaties voorbereiden;
  • Ondersteunen bij de planning van het jaarlijkse budgetproces;
  • Beheren en bijwerken van lopende dossiers en projecten en het bewaken van de to-do lijsten met daarbij behorende deadlines.

Profiel
Als Directiesecretaresse zit dienstbaarheid tot diep in je vezels en is eigenaarschap kenmerkend voor jouw doen en laten. Je gaat servicegericht en gedetailleerd te werk en hebt een scherp oog voor onderlinge verhoudingen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je de Schoevers opleiding directiesecretaresse afgerond met een juridische specialisatie of vergelijkbaar.      

Door de ruime ervaring die jij hebt opgedaan in een soortgelijke functie binnen een internationale organisatie voel je exact aan wanneer je moet bijsturen, prioriteiten moet verschuiven of een stapje terug moet doen. Je staat zeer stevig in je schoenen, blinkt uit in organiseren en weet tijd zeer efficiënt te managen. De communicatie verloopt veelal in het Nederlands en Engels. Het is een vereiste dat je met deze talen op zakelijk niveau uitstekend uit de voeten kunt.

Je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

SPGPrints is een financieel zeer solide, internationale organisatie. Jij krijgt een zelfstandige positie ondersteunend aan onze directieleden.

Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, winstuitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

Apply for this job
You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×