Allround Operator

Plant Consumables (SPGPrints) - Boxmeer

Omschrijving

Als Allround Operator ben je werkzaam binnen de afdeling Penta Automaten en/of Productie Specials van SPGPrints. De hoofdactiviteiten bij de Penta Automaten bestaan uit het produceren van sjablonen voor zeefdrukken. De hoofdactiviteiten bij Productie Specials bestaan uit het produceren van speciale sjablonen voor grafische en/of Industriële toepassingen. Vervolgens de sjablonen controleren en op maat knippen en inpakken. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit.

De term ‘allround’ zegt het al: allround inzetbaar: Je bent inzetbaar bij meerdere automaten én op alle processtappen binnen de afdeling Penta Automaten en/of Productie Specials. Je bent in staat om alle procestappen zelfstandig en van begin tot eind uit te voeren met inachtneming van de juiste werk en veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de senior operators en ploegleiders door deel te nemen in de SGA’s (Small Group Activity). Naast kwaliteit is leverbetrouwbaarheid essentieel.

Aanvullende taken als Allround Operator zijn:

  • Onderhouden van machines, apparaten en gereedschap;
  • Vastleggen, interpreteren en bijsturen van kwaliteitsresultaten.

Profiel

Wat verwachten wij van jou? Initiatief en samenwerken. Als persoon sta je stevig in je schoenen en communiceer je makkelijk. Het is immers belangrijk dat je een duidelijke boodschap kunt overbrengen. Met jouw technisch inzicht zorg je ervoor dat processen soepel(er) verlopen. Je hebt oog voor verbeteringen van processen en werkzaamheden waarbij jij je flexibel opstelt binnen Consumables.

Veiligheid staat met stip op nummer één binnen SPGPrints en staat ook bovenaan jouw lijstje. 

Om als Allround Operator een vliegende start te maken beschik jij over minimaal een Vapro-A opleiding (liefst Vapro-B) en heb jij al de nodige ervaring opgedaan binnen een productie omgeving. Je werkt in een 3-ploegensysteem.

Ben je niet werkzaam (geweest) in de procesindustrie maar overweeg je een omscholing te doen, dan kan dit een interessante job voor je zijn. De procesindustrie is groeiende en is een aantrekkelijke en stabiele werkgever. Als je de juiste drive en motivatie bezit en je bent bereid om een paar jaren te investeren in een opleiding (naast het werk), dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Je mag een kijkje komen nemen in onze productie-afdelingen indien je serieuze interesse hebt.

Een belangrijk onderdeel van je interne opleiding is het succesvol doorlopen van de eigen ontwikkelde modulaire opleidingsplattegrond.

Aanbod

Jouw persoonlijke ontwikkeling is tweeledig: enerzijds kun jij je inhoudelijk verder ontwikkelen. Anderzijds krijg je de kans om in de ‘allround’ rol te groeien en verbeterprojecten op te pakken volgens de continu verbeterprincipes van dit bedrijf.

Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, ploegentoeslag, winstafhankelijke uitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

Apply for this job
You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×