Allround Operator

Plant Consumables (SPGPrints) - Boxmeer

Omschrijving

Als Allround Operator ben je werkzaam binnen de afdeling Penta Automaten van SPGPrints. Jouw hoofdactiviteiten bestaan uit het produceren van sjablonen voor zeefdrukken, deze sjablonen controleren en op maat knippen en inpakken. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit. Je werkt bij een geautomatiseerde productielijn.

De term ‘allround’ zegt het al: allround inzetbaar. Jij bent inzetbaar bij meerdere automaten én op alle processtappen binnen de afdeling Penta Automaten. Je bent in staat om minimaal één machine zelfstandig te draaien (inclusief opstarten en afstoppen). Je ondersteunt de senior operators en ploegleiders door deel te nemen in de SGA’s (Small Group Activity).

Aanvullende taken als Allround Operator zijn:

  • Onderhouden van machines, apparaten en gereedschap;
  • Vastleggen, interpreteren en bijsturen van kwaliteitsresultaten.

Profiel

Wat verwachten wij van jou? Initiatief en samenwerken. Als persoon sta je stevig in je schoenen en communiceer je makkelijk. Het is immers belangrijk dat je een duidelijke boodschap kunt overbrengen. Met jouw technisch inzicht zorg je ervoor dat processen soepel(er) verlopen. Je hebt oog voor verbeteringen van processen en werkzaamheden waarbij jij je flexibel opstelt binnen Consumables.

Veiligheid staat met stip op nummer één binnen SPGPrints en staat ook bovenaan jouw lijstje. 

Om als Allround Operator een vliegende start te maken beschik jij over minimaal een Vapro-A opleiding (liefst Vapro-B) en heb jij al de nodige ervaring opgedaan binnen een productie omgeving. Je werkt in een 3-ploegensysteem.

Een belangrijk onderdeel van je interne opleiding is het succesvol doorlopen van de eigen ontwikkelde modulaire opleidingsplattegrond.

Aanbod

Jouw persoonlijke ontwikkeling is tweeledig: enerzijds kun jij je inhoudelijk verder ontwikkelen. Anderzijds krijg je de kans om in de ‘allround’ rol te groeien en verbeterprojecten op te pakken volgens de continu verbeterprincipes van dit bedrijf.

Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, ploegentoeslag, winstuitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

Apply for this job
You are using an outdated browser! Update your browser to display this website correctly. Update my browser now ×