Vacature

Onderhoudsmonteur - Boxmeer, the Netherlands

Functie

Als onderhoudsmonteur ben je dagelijks bezig met correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan systemen, randapparatuur en productie gerelateerde apparatuur, mede op basis van het onderhoudsplan. In deze functie werk je binnen de afdeling Technische Dienst die bestaat uit 15 medewerkers.

Je analyseert storingen en lost ze op. Op basis van inspecties en eigen bevindingen, bedenk en implementeer je verbeterprocessen om storingen te voorkomen. Voor grootschalige projecten werk je samen met collega’s, maar je kunt ook goed zelfstandig uit de voeten.
De focus ligt op elektrotechniek. Maar dat wil niet zeggen dat je op het gebied van werktuigbouwkundige/civiele installaties niet uit de voeten kunt. Veel diversiteit aan werkzaamheden, onderhoud en storingen staat dus dagelijks op jouw takenlijstje.

Bovenstaande werkzaamheden voer je in dagdienst uit. Daarbij wordt wel van je verwacht dat je meedraait in de storingsdienst.

Jouw profiel

  • Je hebt een MBO diploma niveau-4 in een technische richting of aantoonbaar werk- en denkniveau door opgedane kennis;
  • Je hebt werkervaring in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, en/of het uitvoeren van technische projecten op E gebied;
  • Kennis van besturingstechniek en van civiele installaties;
  • Je bent in staat om technische tekeningen en schema’s te lezen;
  • Proactieve en energieke persoonlijkheid. Je kunt ideeën zowel intern als extern met enthousiasme overbrengen.

 

Ons aanbod

SPGPrints is een internationale organisatie met een leidende positie in de markt. Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen en collectief pensioen en verzekeringen.

 

Interesse?
RSI lijn_RSI line 15_portrait operator_126

Solliciteer nu!

Interesse in de vacature? Laat nu je gegevens incl. CV en korte motivatie achter.