Vacature

Allround Operator - Boxmeer, the Netherlands

Functie

Wij kennen 3 productieafdelingen: Penta Automaten, Specials en de Inktfabriek. Als Allround Operator word je bij een van deze drie afdelingen ingezet. De hoofdactiviteiten van deze afdelingen bestaan uit het produceren van sjablonen en inkten.

De term ‘allround’ zegt het al: allround inzetbaar. Je bent inzetbaar bij meerdere afdelingen. Je bent in staat om alle procestappen zelfstandig en van begin tot eind uit te voeren met inachtneming van de juiste werk en veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de senior operators en ploegleiders door deel te nemen in de SGA’s (Small Group Activity). Naast kwaliteit is leverbetrouwbaarheid essentieel.


Aanvullende taken als Allround Operator zijn:

  • Bewaken en controleren van de procesvoortgang;
  • Produceren conform werkvoorschriften;
  • Starten en stoppen van eenvoudige productie-installaties;
  • Controleren van het eindproduct;
  • Uitvoeren van de productieadministratie;
  • Zorgvuldig werken ten behoeve van veiligheid, gezondheid en milieu.

Jouw profiel

Wat verwachten wij van jou? Initiatief en samenwerken. Als persoon sta je stevig in je schoenen en communiceer je makkelijk. Het is immers belangrijk dat je een duidelijke boodschap kunt overbrengen. Met jouw technisch inzicht zorg je ervoor dat processen soepel(er) verlopen. Je hebt oog voor verbeteringen van processen en werkzaamheden waarbij jij je flexibel opstelt.
Veiligheid staat met stip op nummer één binnen SPGPrints en staat ook bovenaan jouw lijstje.

Om als Allround Operator een vliegende start te maken beschik jij over minimaal een Vapro-A opleiding en heb jij al de nodige ervaring opgedaan binnen een productie omgeving.
Niet getreurd, mocht jij nog niet je VAPRO-A diploma behaald hebben, maar wel de nodige werkervaring hebben opgedaan en super gemotiveerd zijn om dit papiertje te halen. Bij ons kun je een opleiding volgen! Je werkt in een 2 of 3-ploegensysteem.

Ben je niet werkzaam (geweest) in de procesindustrie maar overweeg je een omscholing te doen, dan kan dit een interessante job voor je zijn. De procesindustrie is groeiende en is een aantrekkelijke en stabiele werkgever. Als je de juiste drive en motivatie bezit en je bent bereid om een paar jaren te investeren in een opleiding (naast het werk), dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Je mag een kijkje komen nemen bij onze productieafdelingen indien je serieuze interesse hebt.

Een belangrijk onderdeel van je interne opleiding is het succesvol doorlopen van de eigen ontwikkelde opleidingsplattegrond.

 

Ons aanbod

Jouw persoonlijke ontwikkeling is tweeledig: enerzijds kun jij je inhoudelijk verder ontwikkelen. Anderzijds krijg je de kans om in de ‘allround’ rol te groeien en verbeterprojecten op te pakken volgens de continu verbeterprincipes van dit bedrijf.
Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, 40 vakantie- en ADV-dagen, ploegentoeslag, winstuitkering en collectief pensioen en verzekeringen.

 

Interesse?
DSC02824-14

Solliciteer nu!

Interesse in de vacature van Allround Operator? Laat nu je gegevens incl. CV en korte motivatie achter.